Rome op de borden!

Ten eerste wil ik iedereen nog maar eens een keer bedanken voor alle leuke reacties! Vandaag zijn we rond half 9 vertrokken uit Assisi. Na een kilometer of 20 vlak moesten we een flinke heuvelrug over. Zeker een kilometer of 8 moest er flink geklommen worden. Gelukkig was het op dat moment nog bewolkt en daardoor niet zo warm. Na de heuvels volgde een lekkere afdaling richting het dorpje Massa Martana waar mama op ons zat te wachten voor een lekker broodje op een mooi terras. Vanaf daar hoefden we nog maar 20 kilometer dus binnen een uur waren we na zo goed als vlakke wegen aangekomen in San Gemini waar mama wederom een prachtige Bed&Breakfast gevonden had. De B&B ligt helemaal aan het einde van een grindweg midden in de natuur. De eigenaar is zeer gastvriendelijk en op het moment van typen is de vrouw des huizes al bezig met ons ontbijtje, en dat ruikt nu al goed! Het plaatste San Gemini lijkt vanaf buiten niet veel bijzonders maar het oude centrum was zeker de moeite waard. We hebben er een heerlijke biefstuk kunnen eten! Vandaag hebben we 70 kilometer afgelegd en we zijn nu nog maar 120 kilometer van Rome verwijderd. Morgen zullen we wederom een kilometer of 70 afleggen zodat we de laatste dag (woensdag) nog maar een klein stukje hoeven naar Rome. Een fijne avond, en tot morgen met natuurlijk weer een stukje hier! Hieronder nog wat foto’s van vandaag (wellicht dat ze vanavond nog niet allemaal zichtbaar zijn, morgenochtend staan ze er allemaal op):

Overal olijfbomen:20150727_101140

Koen:20150727_113247

Rome op de borden!20150727_113216

Aangekomen bij de bed&breakfast:20150727_141544

Uitzicht uit de kamer:20150728_083724

Groeten, Jochem, Koen, Gerald en natuurlijk Berlinde

4 reacties

  1. Mooi dat jullie blij zijn met nog wat bewolking. Hier in Nederland lijkt het zo af en toe wel herfst. Het water komt soms met bakken uit de lucht.
    Mooie foto’s van Assisi. Kan ik me ook nog goed herinneren. Veel succes en plezier de laatste dagen.

  2. Wat lief van Berlinde /mama dat ze nu zorgt voor dat jullie bij aankomst niet meer hoeven uit te kijken naar een Bed en Breakfest.
    En dat zij dan daar is om jullie te verwelkomen,mooi hoor.
    Zij is vast in haar element om haar man en zonen te verwennen !!
    Hartelijke groeten van oom Jan en tante Hanneke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *