Appenijnen en Toscane

Vandaag na een heerlijke rustdag in Sarsina definitief de Appenijnen ingetrokken. De rustdag was meer dan welkom, we hebben dan ook echt niets gedaan. De rit vandaag begon met een stevige klim van ongeveer 30 km waarbij we naar een hoogte van ca 1000m zijn gestegen. De rest van de rit (ca 75 km) was een beetje op en af maar voornamelijk bergaf. Prachtig heuvellandschap, typisch Italiaanse stadjes en eindelijk eens niet te warm. Met een kleine 30 graden zijn wij zeer tevreden na de extreme hitte van de afgelopen dagen. En niet te vergeten vandaag is Berlinde ook aangesloten voor de laatste dagen naar Rome. Vandaag aangekomen in Sansepolcro (Toscane). Ā Morgen naar Asissi en dan nog ongeveer 170 km naar Rome. Het einde komt in zicht. Zoals al eerder gemeld is het erg leuk om te zien dat jullie ons volgens. Nogmaals bedankt voor de reacties. Ook onderweg krijgen we veel reacties van mensen die het bijzonder(of gek) vinden dat we vanuit Nederland naar Rome fietsen. Tot morgen.

11 reacties

 1. Rome komt in het vizier! Geniet er nog even van de komende dagen! Voor je het weet is deze life time experience weer voorbij šŸ˜‰ Groetjes Manuel & Esther

 2. Gelukkig dat t iets koeler is. Wij hebben vandaag bij jullie thuis met pa en ma mooi bij gekletst na een geweldige vakantie!
  Nog drie dagen en dan is t zover! Zet m op boys! Liefs van ons vieren xxxx

 3. Mooi om jullie fietsverslagen te lezen!
  Ook wel fijn dat Rome nu in zicht is, als jullie dan nog maar energie overhebben om daarvan te genieten…
  En mooi dat Berlinde jullie nu aan kan moedigen met de laatste loodjes.
  Veel succes!! Alle respect voor jullie prestatie!

 4. Succes met de laatste kilometers,met Rome in het vooruitzicht.Wij hebben respect voor jullie prestatie.Wij hebben de route helemaal gevolgd op de kaart en het leek ons een erg mooie route.Je ziet zo wel wat van Italie.Succes!!!!!!

 5. Geweldig dat jullie al zo ver zijn gekomen,Fijn dat Berlinde /jullie mama
  nu ook dichtbij is.Geniet zo samen van het fietsen, terwijl mama jullie volgt per auto?
  nu ga ik de volgende dag nog lezen. H.G. tante Hanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *