De laatste loodjes

Vanochtend vertrokken vanuit San Gemini. Gisteravond gegeten in het middeleeuwse stadje bij een restaurant met typische gerechten uit Umbrië. Dit op aanraden van de eigenaar van de B&B waar we overnacht hebben. Overigens een prima adres, prachtige plek tussen de heuvels, mooi huis en ontzettend aardige mensen. Heerlijk ontbijt en dat alles voor weinig. Mooie landschappen en prachtige stadjes vandaag. Wel veel klimmen. Voor de jongens geen probleem maar voor ondergetekende beginnen de kilometers echt te tellen  (of toch misschien gisteren iets minder wijn moeten drinken). Toch nog 77 km en 1000 hm. Uiteindelijk heeft Berlinde een plek gevonden in Fiano Romano op ongeveer 45km van Rome. Dit betekent dat morgen onze laatste etappe een korte wordt en dat is prima.   Hieronder nog een paar foto’s van onderweg:

Mooi uitzicht direct bij het weg rijden:20150728_090102

Prachtig:20150728_090258

Spiegelbeeld:20150728_093850

fietsen met zo’n uitzicht!!20150728_133620

Koen de selfie koning:20150728_133632

12 reacties

 1. Ja Gerald je bent geen 20 meer, maar we hebben alle respect voor jou hoe je met de jongens mee fietst hoor.Helaas zien we de foto’s niet.Maar morgen nog 45 km en de missie is volbracht en dan lekker uitrusten en genieten van een welverdiende vakantie.

 2. je kunt nog wel uitslapen morgen want die 45 km is een formaliteit. geweldige prestatie van jullie allen! Godetevi L’arrivo a Roma!

 3. Toppers,
  Nog 45 kilometer en dan ligt Rome aan jullie voeten. Een geweldige prestatie. Respect hoor! En Gerald wij zijn wel benieuwd hoeveel kilo je bent kwijt geraakt tijdens deze reis? Goede laatste kilometers gewenst. Groetjes, Henk@Jeanet

 4. Nou boys het zit (jaja letterlijk en figuurlijk) er bijna op! Op je 50e zo’n prestatie moet je ego behoorlijk strelen niet dan! Maar samen super gedaan.. Heel veel suc6 de laatste 45 kilometers en Berlinde jij zet natuurlijk wel een virtuele streep waar ze over moeten toch:-)
  Godetevi l’arrivo a Roma!

 5. Jullie hebben het gehaald !! En zijn vandaag in Rome. Gefeliciteerd met deze ongekende knappe super prestatie !!
  In het natte en stormachtige Zeeland zullen we er vandaag een paar op drinken als het weer het toelaat en we niet weer aan de tentstokken moeten hangen.. 😉

  Geniet van de tijd met zijn 4 en die er nog rest !

  Groetjes en tot snel in Nijverdal.

  Gijs, Nina, Joey, Jacqueline en Hajo Jansen

 6. Gefeliciteerd!!!! Heel, heel knap gedaan heren! Maar dat niet alleen. Het is natuurlijk super bijzonder dat jullie dit met jullie vader kunnen doen. Super ervaring. Wij wensen jullie nog een hele mooie tijd samen met Berlinde. Wij gaan vrijdag naar Napels. Ook heel veel zin in. Hartelijke groet van ons alle vier!

 7. Jongens gefeliciteerd .
  goed gedaan met elkaar .
  berlinde ook met haar volledige inzet .
  jullie hebben heel wat voor elkaar over gehad .
  geniet nu maar met de welverdiende vakantie .
  liefs van ons

 8. We hebben genoten van de prachtige foto’s en leuke blogs van jullie alle drie. Echt leuk om op deze manier een beetje bij jullie op de bagage drager te kunne zitten! Nogmaals diep respect voor jullie en helemaal voor jou Gerald! Morgen wordt een walk in the park vergeleken bij de rest van de dagen 😉 Enjoy!

 9. Sterkte bij de laatste zware k.m.voor dat jullie in Rome zijn .
  En Berlinde/mama jullie zal welkom heten in Rome.
  Wat zal ze blij zijn !! en jullie vast ook !
  H.G. oom Jan en tante Hanneke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *