En weer een super dag, etappe 5!

Wat een mooie dag hebben we weer gehad! We zijn vroeg om 8 uur vertrokken uit Worms en rond een uur of 3 aangekomen in het dorpje Bretten. Vandaag hebben we maarliefst 110 kilometer afgelegd! Een lange dag die zeker de moeite waard was. We zijn eerst met een bocht om Mannheim heen gefietst en vervolgens nog een stukje langs de rijn naar Speyer, waar we langs een mooie binnenstad zijn gefietst. Vervolgens zijn we het binnenland in gefietst. Lange paden door het bos gevolgd door een prachtig glooiend landschap boden ons de nodige afwisseling. Het dorpje Bretten waar we uiteindelijk uitgekomen zijn ligt aan de voet van de heuvelzone die we de volgende dagen gaan bedwingen. Morgen zal dus flink wat heuvels bieden die we moeten overwinnen. Hieronder nog wat foto’s:

Koen en Gerald bij de grote kathedraal in Speyer: 20150709_113702

Jochem en Gerald in de binnenstad van Speyer:20150709_113735

Lange, heeeele lange fietspaden door het bos langs Hockenheim:20150709_131659

En ja hoor, daar zijn plots de heuvels:20150709_142401

Na 5,5 uur fietsen was een bier(tje) wel weer verdiend!20150709_182344

Groeten, Koen, Gerald en Jochem

12 reacties

  1. Wouw wat een mooie dag! Morgen heel veel suc6 met de heuvels en denk af en toe aan je rust:-) Lieve groetjes van ons 4en

  2. Mooi dat het fietsen goed gaat. Pas wel op met jullie lever, die moet ook afzien!

  3. Prachtig!! Wat een kanjers zijn jullie!!! Nog n weekje en dan vertrek ik ook richting t zonnige zuiden…!

  4. had gisteren nog een stukje geschreven maar de knop op de verkeerde toets gedrukt kreeg van cunie strafpunten maar ik zie dat gerald jullie toch wel in de smiezen heb drink niet zoveel als jullie dus pas maar goed op die slimmerik zie al dat er meer mensen dat door hebben maar zonder dolle jullie doen het goed en hebben volgens ons veel plezier en nog geen lekke banden succes morgen gr wil cunie

  5. Goed bezig mannen! Hirsch in de menu map, das bier uit Sonthofen, waar ik elk jaar wintersport vier.

  6. Prachtige foto’s mannen. Eerste stuk afzien en dan de pret. Lekker klimmen vandaag dus. Vanavond weer zon goudgele…….

    Goed bezig toppers!
    Grt Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *