De Po vlakte uit!

Vandaag vertrokken vanuit een plaatsje vlak voor Ravenna. Daar was een prachtig natuur gebied. We zijn via Ravenna naar Cesena gefietst. Vanaf daar gingen we de Po vlakte uit en de heuvels in. In de verte zagen we San Marino liggen. We waren nu eindelijk uit de kale vlakte. We zitten nu in Sarsina. Dat is vlak bij Perticara, waar we ooit al eens op de camping hebben gestaan. Morgen nemen we een rustdagje, daar zijn we allemaal wel aan toe.

Hieronder nog een paar foto’s.

7 reacties

  1. Goedzo!! Lekker relaxen morgen!! En bijkomen van de hitte! Zaterdag kom ik eindelijk bij jullie!!! Nog maar een klein stukje tot aan Rome toppers! Tot gauw, dikke kus! X

  2. Fantastisch wat jullie doen, en zo te zien mooie route’s .Hebben alweer op de kaart gekeken.Jullie zijn er bijna nog even volhouden in de hitte.Geniet en rust maar lekker uit voor de volgende trip.Succes verder en we blijven jullie volgen.Groetjes uit Enschede

  3. Succes de laatste lootjes! Maar vooral genieten nu vanaf morgen Berlinde jullie elke dag opwacht…xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *