Etappe 7, kort dagje maar wel mooi!

Hallo allemaal, dit keer is het niet Jochem die een bericht schrijft maar Koen! Vandaag hebben we 65 km gefietst. We begonnen direct met klimmen. We moesten de Schwäbische Alp over. Het was best een lange klim, maar gelukkig niet super steil. Eenmaal boven kwamen we op een soort hoogvlakte aan. Dit was een hele mooie omgeving! We zaten toen ongeveer op 750 meter hoogte. Vanaf daar moesten we een heel stuk, ongeveer 30 km, fietsen over die hoogvlakte. Dat was heel mooi, we fietsen elke keer om de heuvels naast ons heen en zo bleven we hoog. Uiteindelijk zijn we toch een klein stukje afgedaald naar het dorpje Sigmaringen. Daar hebben we s’middags een bord spaghetti gegeten. We zijn toen ook maar direct gaan kijken naar een slaapplek. We zitten nu in een pension iets boven het dorpje Sigmaringen. We kunnen vanaf hier de kerk zien liggen. We zijn in het dorp wezen eten, dat was heerlijk!

Aan de voet van de Schwäbische Alp:20150711_100214

Hoogvlakte boven:20150711_103105

Wat een vlakte op 700 meter hoogte!20150711_103217

Aangekomen in het gezellige Sigmaringen:20150711_142325

Deze keer niet de Rijn, maar de Donau! Ook mooi!20150711_192654

Morgen een nieuwe dag, en dus een nieuw verhaal!

Groeten Koen, Jochem en Gerald!

15 reacties

  1. Ook jij Koen kunt altijd nog columnist worden:-)
    Het landschap wordt ook steeds mooier en hoger, super! Geniet lekker morgen van een korte tocht. Liefs van ons 4en

  2. Wat een leuke afwisseling! Super geschreven Koen! Schrijft papa ook nog een keer?! 😉
    Lekker slapen zo en geniet morgen bij de Bodensee!! X

  3. He stoere mannen, Jullie gaan als een speer en zitten volgens ons goed op koers. Gisteren kregen we bij Belinde al even mee waar jullie aanbeland waren. We vinden het erg leuk om jullie tijdens de reis te “volgen” Heel veel succes bij het vervolg van de reis. Groetjes, Henk&Jeanet

  4. leuk verhaaltje koen maar ik mis al een paar dagen jullies biertje of is het geld op jullie zijn wel aldoor mazzel met het weer

  5. Ja het weer is super! Als we er elke dag een glas bier op zetten is er geen plek meer voor de rest:)

  6. Wat een unieke en prachtige ervaring zo met z’n drieën. Geniet ervan en succes met komende etappes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *