Snelle dag. Etappe 13

Zo, vandaag een vroeg bericht. De foto’s van gisteren heb ik trouwens ook toegevoegd en die zijn zeker de moeite waard! We zijn vroeg weg gegaan en hebben snel gefietst om de warmte voor te blijven. Dat is goed gelukt! We hebben vandaag de hele dag langs de rivier Aldige gefietst. In Trento na 45 kilometer hebben we een broodje gegeten en een vervrissend colaatje. Vervolgens weer langs de rivier door gegaan om uiteindelijk te arriveren in Ala. We voelden ons allemaal goed vandaag daardoor konden we 23 kilometer per uur gemiddeld fietsen vandaag. We hadden om 13:00 uur al 95 kilometer op de teller dus zijn we mooi optijd gestopt. We hebben een prachtige Bed&Breakfast gevonden in het typische Italiaanse dorpje Ala. Morgen fietsen we alweer de alpen uit langs Verona! Hieronder nog wat foto’s van vandaag:

Mooi tussen de bergen door vandaag:20150719_085846

Op sommige plekken sneden we de rivier even af:20150719_095858

We fietsten door typische Italiaanse dorpjes:20150719_115010

Het was vandaag echt verschrikkelijk warm, in de zon boven de 40 graden! 20150719_122505

Mooi uitzicht vanuit onze kamer:20150719_141207

Groeten van ons 3!

12 reacties

 1. mooi dat jullie er al zijn. te warm om te fietsen. hoop dat jullie morgen ook het hoofd koel weten te houden. succes mannen en lekker genieten vanmiddag/avond.

 2. Jongens goed dat jullie zo vroeg zijn begonnen
  met die warmte .
  stuuur hier maar 10 graden heen .
  als nog morgen een hele fijne dag samen.
  hier alles prima.
  gr .xxx

 3. Fantastische mooie foto’s het komt ons allemaal bekend voor, erg leuk.Goed dat jullie vroeg vertrokken zijn met deze hitte.Compliment voor alle verslagen!!!!En zeker de MOOIE foto’s.
  Waar treffen jullie Berlinde?Hebben al geappt met haar.Groetjes uit Enschede

 4. Hebben net gekeken op de kaart. Ala ligt ter hoogte van Malcesine (Gardameer).Knap gedaan hoor.We houden jullie elke dag bij op de kaart.Succes morgen!!!

 5. Prachtige foto’s. Jullie zijn mooi opgeschoten ondanks de warmte. Vandaag volgens ons ook nog een warm weerzien met Berlinde. Heel veel plezier samen en een voorspoedig vervolg van jullie reis gewenst. ROME………HERE THEY COME!!!!!!!!

 6. PS Onze Annemarie staat op een camping aan het Gardameer. Het zal wel niet maar als je haar tegenkomt doe haar dan een hele dikke knuffel van ons en natuurlijk onze kleinzoon Gijs ook. Onze schoonzoon Emiel mag ook geknuffeld worden maar hoeft niet. Grapje!

 7. Mooi en knap dat jullie met dit weer het volhouden, hier wordt de mountenbike bijna niet aangeraakt maar zoeken we verkoeling bij t water..
  Heel veel plezier morgen met het weerzien van Berlinde, mama en Linda! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *