De warmte trotseren!

Het was vandaag echt verschrikkelijk warm. We zijn vertrokken in Ala om vervolgens voorbij Verona te stoppen. Na 75 kilometer was het gewoon te warm om te fietsen. We hebben een prachtige agriturismo gevonden met een heerlijk zwembad. Vanmiddag zijn mama en Linda ook eindelijk bij ons langsgeweest na 2 weken. We hebben even lekker met hun gezwommen en zijn daarna lekker wat gaan eten in Verona. Morgen gaan we richting Ferrara. Helaas is het internet wederom te sloom voor foto’s, deze volgen nog.

Groeten, Jochem, Koen en Gerald

5 reacties

 1. Net jullie verhalen weer gelezen ( Franse wifi) schitterend mooi! Vandaag Berlinde ontmoet, dat zal de komende dagen gaan als een speer! Succes voor de laatste loodjes en geniet er vooral van!!

 2. Wat fijn om jullie weer te zien vandaag! Lekker gegeten en gezwommen samen. Zaterdag blijf ik bij jullie!! Zin in!! Tot heel gauw!
  Xxx

 3. Lekker genoten dus gisteren fijn!
  Dus jullie hebben gekampeerd bij de boer, leuk hoor maar hoef je niet zulke dure namen voor te zoeken hoor!!! Maar wel een leuk woord.
  Suc6 vandaag met deze enorme warmte xx

 4. Hallo fietsende mannen,
  net zelf terug van vakantie en jullie berichten aan het doorlezen en foto’s bekijken. Wat een prachtige reis met elkaar en wat een belevenis……..Ik blijf jullie volgen uit mijn luie stoel

 5. Oeps reactie al geplaatst…maar ik wou er nog aan toevoegen…..en nu doorzetten…stap voor stap, toppertjes….!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *