Rustdagje!

Ons welverdiende rustdagje stond vandaag op het programma. Na 810 kilometer en 41 uur fietsen waren we daar ook zeker aan toe! Voor het eerst konden we even uitslapen en wat later ontbijten. Na een goed ontbijt zijn we even langs de plaatselijke fietsenmaker geweest die ons vriendelijk heeft geholpen met het smeren van onze kettingen en het oppompen van onze banden, de fietsen zijn dus helemaal klaar voor de Alpen. We zijn daarna even langs de supermarkt geweest op wat benodigde dingen als wasmiddel en batterijen te kopen. Tussen de middag hebben we een lekker puddingbroodje gehaald en die zittend aan de bodensee opgegeten genietend van de omgeving. In de middag hebben we eigenlijk maar 1 ding gedaan: op bed liggen! We hebben een lekkere schnitzel gegeten op loopafstand van ons pension. Dat was onze dag wel zo’n beetje. We kwamen er vandaag ook achter dat de Arlbergpass(die op onze route ligt) afgesloten is voor fietsers de komende weken. Hierdoor moeten we woensdag 25 kilometer omfietsen over de steilere en hogere Silvrettapass ook wel genoemd de Bielerhöhe. Geen probleem want deze pas lijkt wel mooier te zijn! Morgen rijden we nog een stuk langs de Bodensee richting Bregenz om vervolgens de echte bergen in de fietsen richting Bludenz. Hieronder nog wat foto’s:

Ons pension van afstand, toch wel de mooiste tot nu toe: 20150713_133603

Uitzicht op de Bodensee en Alpen:20150713_133636

Wat is dat nou? Een Zeppelin vloog voorbij, zie je ook niet elke dag!20150713_134606

Gezellig eten aan de bodensee:Screenshot_2015-07-13-21-34-24

Screenshot_2015-07-13-21-33-50

Groeten, Jochem, Koen en Gerald

11 reacties

 1. Hey Jongens Henk zei net ,wat is nou 25 km op 810 km dat is voor jullie een peuleschilletje.
  Succes morgen en we lezen het wel.

 2. Puddingbroodje met bier, schnitzels met bier. Pas naar op want je komt zo geen berg op. Succes morgen.

 3. Ha mannen,
  heerlijk zo’n dagje rust of niet ? Succes morgen met het vervolg! !
  Veel plezier nog, want dat straalt er wel vanaf; -)

  Grt fam. Jansen

 4. Gaat goed jongens.wij zijn nu bij berlinde thuis . De vakantie was mooi . Gr van ons

 5. Nog veel fietsplezier.!!
  Nog even en we rijden jullie achterop.

  Groetjes jan en hetty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *