De alpen in!

Vandaag mag ik(koen) weer een stukje schrijven. Vandaag zijn we flink opgeschoten! We vertrokken vanochtend om half 9. We hebben toen eerst een stuk langs de bodensee gefietst. Na een tijdje draaiden we weg bij de bodensee. Toen waren we al in Oostenrijk! We hebben vanaf toen een heel eind langs de grens met zwitserland gefietst. Daarlangs reden we door een dal. We hadden de bergen om ons heen liggen. We zijn uiteindelijk gestopt in het dorpje Schruns. Vanaf hier hoeven we nog maar een paar kilometer te fietsten tot de voet van onze eerste pas: de Silvretta pas. Deze gaan we morgen over. ┬á Hieronder nog wat mooie foto’s van vandaag:

laatste stuk langs de Bodensee:20150714_085954

De Alpen in!20150714_111122

Mooi zijn die bergen toch!20150714_133150

Pa strekt zich en koen probeert uit de wind te zitten, en ik maar weer op kop fietsen!20150714_112204

overnachten in het mooie bergdorpje Schruns!20150714_200005

Groeten, Koen, Jochem en Gerald!

20 reacties

 1. Heel veel suc6 morgen op jullie eerste pas! En niet teveel kilometers maken want Berlinde verwacht jullie wel te zien vrijdag:-)

 2. Ik ken jullie nu al bijna niet weer.. Zo bruin en afgetraind! Top hoor, morgen mooi de bergen in en voor nu eerst lekker slapen!! Kus mama x

 3. De Silvretta pas is vast een mooie ervaring geweest. Vanaf zijn er ruim dertig Kurven naar beneden! Maar dat weet je als dit leest al. Als je dat gehad hebt zal de rest ook wel gaan.

  Succes verder,
  tante Hanneke en oom Jan

 4. De Silvretta pas is vast een mooie ervaring geweest. Vanaf de top zijn er ruim dertig Kurven naar beneden! Maar dat weet je als dit leest al. Als je dat gehad hebt zal de rest ook wel gaan.

  Succes verder,

 5. Het was geweldig mooi! We zijn de kant met de haarspeldbochten omhoog gefietst. Gelukkig want de andere kant was iets minder maar ook nog mooi!

 6. hee Jochem en koen berlinde ken ook teuten vinden jullie dat ook niet gaan jullie niet te snel voor gerald ik vond hem er nogal vermoeid uit te zien op de foto Jochem zie je op die ene foto hoe koen het zwaar had oke nu serieus jullie doen het enorm goed veel plezier nog en succes morgen maar weer gr wil

 7. Leuk om jullie unieke ervaring mee te beleven met leuk geschreven teksten en prachtige foto’s. Wens jullie heel veel succes in de Alpen en met de laatste etappes. Het eind komt in zicht. En dan lekker samen met Berlinde genieten in Rome.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *